Verslagen Competitie

Introductie

Verslag van de wedstrijd op zaterdagavond bij Pernis.
Eindelijk mocht er weer in competitie verband gevist worden en wed besloten om naar Pernis te gaan omdat deze tijd van het jaar wel een leuk tongetje en paling gevangen kon worden .

De omstandigheden

WIND

3 BFT Noordwest (NW)

WEER

15 °C Zonnig

ALGEMEEN

Pernis

De wedstrijd in het kort

Ik werd zelf op nummer 9 gezet met links van mij de daar altijd goed vissende Ed van Zanten en rechts Wim van Holstein die binnen een paar minuten al een visje op de kant had liggen dus dat beloofde wat .
Ik zelf had het plan opgevat om het op een iets andere manier te gaan doen namelijk met de feeder om te kijken om wat andere vissen te vangen dan Tong , Bot en Paling .
Heerlijk op de stoel aan het randje , steuntje en vissen maar .
Nou ik moet zeggen dat ging niet onaardig en regelmatig stond mijn hengel te klapperen met als resultaat prachtig Blankvoorns en ook nog een Brasem en 1 Zwartbekgrondel.
Al met al een heerlijke avond gehad goed verzorgd door Wim van Holstein die af en toe een heerlijke appelkoek kwam brengen .
Ed van Zanten wist er natuurlijk weer een paar palingen uit te slepen met de grootste van de avond 73 cm waarmee hij de kanjerpot wist te winnen en ook Paul van Boheemen die met de vanglijnen van Ed zat te vissen deed goed mee.
Uiteindelijk had ik 19 vissen waar onder 17 Blankvoorns , 1 Brasem en 1 Zwarbekgrondel . Er zullen wel mensen zijn die denken dit heeft toch niks met zeevissen te maken maar zolang het om centimeters gaat en alle vissen tellen heb ik denk de goede keuze gemaakt .
  • Mooie voorns met de Feeder .
Ik kreeg al wat berichtjes die vroegen hoe ik dat had gedaan en het ook wel zo wilde proberen ik zou zeggen gewoon doen !
Volgende wedstrijd op 25 juli ook weer op zaterdagavond van 19 tot 23 uur en ook weer goed tij dus we zijn er weer bij .


Jan Groenewegen

De statistieken

STATISTIEKAANTAL
Totaal aantal deelnemers:19
Deelnemers met vangst:19
Aantal gevangen vissen:147
Totale lengte:3615 cm
Grootste gevangen vis:73 cm

De Uitslag

#NAAM#VISSEN#LENGTE
1Jan Groenewegen19492 cm
2Jan Dibbets13333 cm
3Paul van Boheemen16316 cm
4Koos van de Stap8234 cm
5Ed van Zanten9284 cm
6Rene Olsthoorn9231 cm
7Rob de Blois12257 cm
8Mischa Voskamp7182 cm
9Joop Rouette8205 cm
10Johan Veenstra5147 cm

Aankondigingen